Websites voor zorgprofessionals!

Jouw website

WordPress

De website draait op het cms (content management system) WordPress. Dit is de meest populaire cms van het internet. Het wordt wereldwijd door duizenden vrijwillige professionals onderhouden en uitgebouwd. Honderden bedrijven leveren extra functionaliteiten in de vorm van plugins. Dit kunnen gratis plugins zijn of betaalde.

Veiligheid staat bovenaan bij WordPress. Maar de mens is de zwakste schakel. Als een website niet goed technisch wordt onderhouden, dan is het gevoeliger voor hackers. 

Daarom bieden wij een pakket aan waarin ook het (technisch) onderhoud bij inbegrepen zit. Omdat wij dit belangrijk vinden, voorkomen is beter dan genezen. 

SSL

Alle door ons geregistreerde domeinen worden beveiligd met een Secure Socket Layer (SSL). Of een domein zo beveiligd is kan je zien aan het slotje voor het domeinadres in de adresbalk van je browser. Tegenwoordig zijn alle nieuwe websites zo uitgerust. Google zorgt er in ieder geval ook voor dat als je geen SSL gebruikt, je domein bijna niet meer weergegeven wordt op de eerste pagina’s van de zoekmachine.

Ontwerp

Meestal maken we gebruik van de reeds aanwezige huisstijl, of logo. De kleuren die hier in verwerkt zitten, kunnen we ook in het ontwerp verwerken. De foto’s zijn standaard, vrij van rechten. Maar wil je meer uniciteit, dan kan je beter zorgen voor eigen professionele foto’s.

We maken op dit moment gebruik van één ontwerp. Echter dit ontwerp is wel heel flexibel. Hierdoor kan je toch een heel eigen look en feel voor je website krijgen. We hebben hiervoor gekozen om de starterskosten en de abonnementskosten zo laag mogelijk te kunnen houden.

Facial Features and Genes

With the hospital founder as a leading cardiac surgeon, MedicPress has been able to establish itself as the ultimate destination for diagnosis, treatment, and prevention of all kinds of heart and vascular diseases and their treatment. Here, almost all types of cardiovascular disorders are treated including coronary heart disease, arrhythmia, heart muscle disease, heart failure, heart valve disease, peripheral vascular disease and all kind of defects.

Lees meer “Facial Features and Genes”